Over ons

Wij misten allendrie de dynamiek van het restaurantwezen en besloten onze jarenlange ervaring en kennis te bundelen en een aantal activiteiten aan te bieden voor mensen die op zoek zijn naar een plek waar met ouderwetse passie en gedrevenheid wordt gewerkt.

  • Een plek waar het plezier in het werk er aan alle kanten vanaf spat.
  • Een plek waar tijd is voor een oprechte ontmoeting met de chefs of de gastheer tijdens je verblijf.
  • Een plek waar de ouderwetse warmte van gastvrijheid weer bestaansrecht heeft.
  • Een plek waar je je als gast gewenst voelt en je na het vertrek naar huis het idee hebt dat je ergens deel vanuit bent gaan maken.

Monica Braccini
Jarenlang gastvrouw en Chef van het legendarische restaurant aan de regentessenlaan Da Braccini in Den Haag. Tegenwoordig actief als freelance chef en met privé diners vanuit haar eigen huis.

Joris van der Poel
Sommelier sinds 2002 en uitbater en chef van het alom geliefde Grapes & Olives aan de Veenkade in Den haag, tegenwoordig uitbater en chef van
Mozza e Mezze aan het Prins Hendrikplein in het Zeeheldenkwartier in Den Haag,

Roberto Illari
Italiaanse Chef met een schat aan ervaring in hotels en restaurants over de hele wereld. Tegenwoordig actief als freelance chef en docent